Khamis, 3 April 2014

BABY STORAGE

Assalamualaikum semua..ok arini sara nak share cara sara simpan baju2 anak ms baby yang surely dah tak muat skrg kan..so simpan kemas2 spy next baby leh guna balik..tak le membazirkan..heheh..sian adik nanti pakai baju abang..ni gambar mase mula2 nak mengemas..mcm jualan borong je kan..hehe (Nazrul asyraf pun ada dlm gambo nie..dok menyendeng..heheh)


hahaha tu cara die senyum..pandangan yang menyengat tuh..hehe..okay biar gambar berbicara...lipat cantik2 yer..buat 5s sisih dulu suar2 baju2 napkin2...then lipat n susun yer..

okay dapat 4 bekas nie..1. baju, 2. seluar, 3. booties, 4. rompers (coats)..tagging nie sara print kat satu website tp sorry tak ingat kat mane..sbb dah lama print..storage box nie sara beli kat daiso as usual lah kan..favorite place to shopping..sara still simpan balik dalam box storage yang besar nie memandangkan blm setting bilik utk anak n die blm ada almari sendiri..nanti dah ada, box2 nie leh susun je dlm almari lebih cantik kan..for this timing kita simpan baju ms die baby nie elok2..dah pilih satu baju utk di frame kan..buat tanda kenangan..coming up next..selamat mengemas...


7 ulasan:

Mrs Najib berkata...

Saya pun suka singgah daiso klu masuk msti nk beli

Mrs Najib berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Fizah berkata...

salam sarah...bestnyaaa blog nii.....nak follow...nti tmbh widget follower ek...=))

sarah berkata...

Wasalam tq sarah pun baru je belajar buat blog nie.hehe masih terkial2 lg mencari ikon2nye.. Thanks for yours sup port

sarah berkata...

Kan byk sgt yg menarik.berjam2 duk situ

sarah berkata...

Ok sy pun baru je belajar...blog nie..msh terkial2 lg ngn ikon2nye. Tq sis

cik hani berkata...

Bagus..kemas elok2 br byk space blh saving utk simpn bju. Labelling dgt mmbntu nk knlpasti isi kndubgn apa dlm tu wpun kotak tu clear